Transport
Geen transport maar toch wat gekocht via Marktplaats of elders bij IKEA, Seats & Sofas, Leen Bakker, Kwantum, Trendhopper, Gamma, Praxis, Intratuin, Coppelmans, Woonboulevard etc.etc.

Spullen die over zijn, naar de stort / Milieu straat, verhuizen of wilt u eens een grote opruiming houden, maar u heeft zelf geen vervoer om deze goederen te vervoeren of elders op te slaan.

Dan zijn wij de beste optie om van uw probleem ons te laten oplossen.Transport van uw ophaalplaats tot aan plaats van bestemming door ons geheel verzorgt.

De prijs is €25 per uur, voor dit bedrag huurt u aanhanger en voertuig met chauffeur inclusief 50 vrije kilometers, eventuele extra kilometers kosten €0,25 per km
( Standplaats HELMOND/ MIERLO HOUT ).

Voorbeeld : u kiest voor een dienst van 3 uur dan beschikt u dus over 150 vrije kilometers.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% B.T.W.

Uiteraard helpt deze chauffeur u ook mee met het tillen en verplaatsen van de goederen. Mochten de goederen te zwaar of te groot zijn om alleen te tillen en u bent zelf niet bij machten om de chauffeur te helpen is het mogelijk om een extra sjouwer in te huren à €15 per uur.

Al uw goederen zijn tijdens het transport en tijdens het in- en uitladen GRATIS verzekerd tot 500 Euro, u kunt het verzekerd bedrag op aanvraag uitbreiden.

Vastbindmaterialen, verhuisdekens, steekwagen en transportwagens zijn gratis te gebruiken.

De afmetingen van de laadruimte van de aanhanger zijn als volgt 3.00 m x 1.50 m x 1,80 m (lxbxh).
Betekent ruim 8 m³ aan laadruimte. Er zijn voldoende mogelijkheden om de lading goed vast te zetten.

Ook is het mogelijk dat u kiest voor het plaatsen van de aanhanger in de morgen, zodat u zelf, familie, vrienden, kennissen, buren helpen om de aanhanger te vullen en leeg te maken ( Doe het zelf verhuizer ) Dan is het mogelijk deze weer op elk gewenst tijdstip weer op te laten halen voor verder transport. Voor deze service betaalt u dan alleen de tijd van brengen en ophalen.

U kunt ons het beste rechtstreeks via de telefoon benaderen ( 0492-526825 / 06-52593363 ) zodat we snel een en ander kunnen afstemmen en dan kunnen we eventueel gelijk een afspraak plannen.
Uiteraard kunt u ook een mailtje sturen en zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.